“Tiada siapa boleh memiliki kamu” – Disahkan Meniggal Akibat Keracvnan Karbon M0n0ksida, Rupanya Ibu Cerita Kisah Sebenar Anak Diganggu ‘Lelaki Obses’

Beberapa hari lalu, vir4l di berita tentang seorang wanita dan lelaki yang dilaporkan mavt akibatkan keracvnan karbon monoksida dalam kenderaan di Kota Kinabalu. Tidak diketahui apa sebab musababnya, mereka telah ditemui dalam keadaan tidak sedarkan diri sekitar jam 3 pagi oleh orang awam yang kemudian melaporkan hal tersebut kepada pihak polis.

Menurut Berita Harian, mereka merupakan pasangan bekas kekasih dan telah disahkan meninggl dunia sekitar jam 5.11 pagi oleh pegawai perubatan. “Maafkan mama kerana tidak dapat menyelamatkanmu bila diganggu lelaki mani1ac”

Sungguhpun pihak polis telah mengesahkan tiada unsur jenyah yang terlibat dalam kes ini, ibu mangs4 nampaknya telah membuat pengakuan dengan menaikkan posting viideo di Fcbook bersama kisah tentang anaknya, Marcella Nur Anis yang ramai tak ketahui.

Bagi seorang ibu, Noraya Sibul terlalu terkesan dengan pemergian Marcella dan mendakwa semua ini berpunca daripada ketaksuban seorang lelaki terhadap anaknya yang digelar man1ac dan obses.

My Princess sayang.. Maafkan Mama kerana tidak dpt menyelamatkan mu kali ini seperti hari2 lalu bilamana kau di ganggu oleh lelaki man1ac yg obses menagih cinta mu sejak bertahun-tahun yg lalu.

“Setiap kali pejam mata tidak dapat Mama bayangkan kesengsaraan yg kau lalui saat kau bergelut dgn mavt.. tapi mama berjanji akan membela dan menegakkan keadilan utk nama dan maruah mu dimata awam dan melalui proses undang2.

“Selepas ini Mama akan sharekan kepada netizen agar mereka faham penderitaan mu dan keluarga kita akibat daripada gangguan Lelaki man1ac yg obses dan juga kegagalan pihak berkuasa membantu kita menangani masalah ini sejak dari 2017.“

“Pertunangannya mu telah memburukkan lagi keadaan bila kau dapat ugutan…” “Rupanya pertunangan mu pada 3/11/2018, telah memburuk kan lagi keadaan, bilamana kau dpt ugutan darinya bahawa ”Tiada siapa yang boleh memilikimu selain dia” yg kau sembunyikan dari Mama, dan kau anggap remeh.. Ini pun hanya Mama ketahui melalui kwn2 mu setelah ketiadaan mu.

“Banyak lagi gangguan2 lain yg kau sembunyikan dari Mama kerana kau tidak mahu Mama risau. Kebodohan mu itu telah menyebabkan Kami kehilangan Mu selamanya Sayang.

“Mama akan share kan segala lapuran2 polis yg pernah kita buat terhadap lelaki man1ac ini.. yg gagal ditangani oleh pihak polis hingga lah akhirnya mencabut nyawa mu. Tidur la sayang.. Damai la di sana.. Mama tahu kau sedang berbisik .. ‘MA.. sekarang lelaki gila itu tidak sudah dapat kacau aku’. Rehatlah sayang.. Tuhan menjaga mu disana.

“Kepada Ibubapa yg mempunyai anak perempuan, jangan pandang remeh bila anak perempuan punya peminat yg fanatik dan maniac, kerana adakala nya perasaan cinta yg keterlaluan (obses) bisa mengundang kecelakaan bila cinta itu tidak berbalas.”

Ya Allah.. mesti perit hati ibunya untuk menerima kematian anak yang cantik dan baik ini. Semoga keadilan dapat ditegakkan buat mangsa dan keluarganya. Bagi mereka yang sering diganggu stalker atau lelaki yang ‘gila’ macam ni, berhati-hatilah dan segera dapatkan bantuan. Sumber lobak merah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *