Viideo Seorang Ibu Tercari-Cari Anak Tamat Latihan Polis Undang Sebak

Setiap orang mempunyai cita-cita tersendiri untuk menentukan hala tuju kerjaya mereka. Tapi lain pula dengan pengguna Twitter ini yang berkongsikan kisah adik lelakinya yang sanggup mengenepikan cita-cita demi menunaikan hasrat arwah bapa.

Berjaya tunaikan hasrat arwah papa
Jatuh air mata pengkid sis. Today adik tamat latihan polis. Puas ibu cari adik, sebab semua hitam semua pakai sama ibu tak perasan adik dah lalu tepi dia.

Adik ni anak bongsu dalam family sis and also tunggal lelaki. Terima Kasih dik tunaikan hasrat Arwah papa untuk jadi polis.

Viideo:

Video berdurasi 45 saat oleh Isyvpipi itu telah mengundang sebak netizen apabila menyaksikan momen kejayaan adiknya berjaya menamatkan sesi latihan Polis. Menurut kakaknya, adiknya itu sanggup berkorban cita-cita dalam bidang Kulinari demi hasrat arwah ayah.

Satu-satunya anak lelaki

Alfatihah

Ibu paling gembira

Adik sebenarnya ada Diploma Kulinari

Terima kasih papa ibu besarkan kami…’

Cousin pun dapat tunaikan hajat parents

Nak share jugak. Cousin aku dh bnyk kli dah try iv askar. Sejak dia lepas spm lg. So, skrng umur dia dah 25 dah bru dpt jadi askar. Dpt jugak dia tunai kan hajat parent dia.

Komen netizen
Bkn senang nak masuk kerja kerajaan kalau tak de kabel..tapi kalau dapat, alhamdulillah…kabel daripada Allah melebihi segala nye

Along ni.. nak drama sikit pun nak sibuk..Hihi.. alhamdulillah.. tahniah untuk adik you, seorang ibu hanya mahu melihat anaknya berjaya.. dengan aku sekali kuar air mata,masuk habuk kot

Tharu n nges sis tgok vid ni.. Congrats to adik..Ttiba ase nk peluk mak jgk..dpt plok mak abh seronoknyee rasa tapi tu laa..mak abh xda da dpt peluk baju pun jd laa…Pape pun smoga adik bjaya dunia akhirat..


Aamiin Sumber: isyvpipi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *